images/stories/logosait_new.jpg

 

Дружина Шнурова відсудить 90% їхнього спільного майна?

Подейкують, слова російського музиканта Сергія Шнурова про те, що "марно клеїти чашку, коли жінка надумала поцупити весь сервіз", можуть виявитися пророчими.

Дружина лідера "Ленинграда", Матильда буцімто планує вийти з майже восьмирічного шлюбу заможною жінкою. Їй може дістатися 90% спільно надбаного майна.

Про це, а також про причину розриву пари, дізналося видання "Coбеседник", пише Life.ru.

Матильда забере собі 90% спільно надбаного майна?

Негаразди між Сергієм та Матильдою буцімто почалися після того, як жінка повернулася з курсів особистісного розвитку у Франції. Вона заявила, що їхнє з ним спілкування - "обмін чорною енергією", який не дає їй розвиватися. А ще, подейкують, Шнурова захопилася тусовками, і якось музикант заскочив її в готелі "зі спільним знайомим, дуже й дуже заможним". Після цього Шнур сам запропонував дружині розлучитися.

Як стало відомо, виданню, Матильда вже підготувала документи, згідно з якими їй має відійти 90% спільного майна. За вісім років подружжя зуміло нажити чимало. Майже весь прибуток пара вкладала в нерухомість і дорогі авта. Заробітки Шнурова як артиста оцінюють у 30 мільйонів доларів на рік. Матильда ж є власницею ресторану і балетної школи.

Нагадаємо, Матильда, чиє справжнє ім'я Олена Мозгова - третя дружина Шнурова. Спільних дітей у пари немає.

Фото з Instagram Шнурової

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер