images/stories/logosait_new.jpg

 

У Тернополі відбулося урочисте погашення марок

У Тернополі відбулося урочисте погашення марок спеціальним штемпелем: «Кохання – життя! 14.08.2018 р. 46001 Тернопіль. Перший день».

Відтак, вважаючи дійсними для оплати послуг в усіх відділеннях поштового зв’язку, вводиться в обіг марка «О. Гудима. Наречена». Також у дію вступає спеціальний поштовий штемпель –  «Кохання – це життя».

Редакційно-художня рада «Укрпошти» обрала картину тернопільської художниці Олесі Гудими серед багатьох полотен українських художників.

Окрім цього, одночасно для оплати та послуг поштового зв’язку використовуватимуться художні роботи «Поцілунок» і «Мама та дитя» двох інших майстрів пензля.

За словами директорки тернопільської «Укрпошти» Любові Гринчишин, такий захід у Тернополі відбувається нечасто, адже погашення марок завжди проходить планово у Києві. Однак, завдяки активістам, які звернулися  в міську раду, сьогодні це дійство одночасно проходить у нашому місті та в столиці.

– У першу чергу хочу подякувати усім за те, що знайшли час та прийшли на цей захід. Також хочу подякувати художнім редакторам і організаторам.  Картина «Наречена» входить до вже сформованої колекції , яка має назву «Українська мадонна». Сигнальним у ній є зображення сакральної жінки, образ якої я віднайшла у екранізованому творі «Тіні забутих предків». Тому присвячую її світлій пам’яті Параджанова, – зазначає Олеся Гудима.

До слова, штемпель, яким погашували марку – червоного кольору, що є рідкістю.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер