images/stories/logosait_new.jpg

 

У США провели кібернавчання з безпеки виборів


Під час навчань вдалося налагодити зв'язок між приватним сектором, місцевою владою і федеральним урядом.

Цього тижня США провели триденні загальнонаціональні кібернавчання з безпеки виборів. Про це повідомило міністерство внутрішньої безпеки країни.

ЗА ТЕМОЮСША посилили захист від Росії в кіберпросторі23 липня 2018, 06:32

"Ці триденні навчання, перші подібного роду, повинні допомогти МВБ, нашим федеральним партнерам, офіційним представникам виборчих комісій на рівні штатів і на місцевому рівні, а також приватним постачальникам (обладнання для виборів - ред.) розробити найкращу практику щодо поліпшення планування на випадок кіберінцидентів, щодо поліпшення підготовки, ідентифікації, реагування і відновлення", - заявили в міністерстві.

Зазначається, що в навчаннях взяли участь 44 штати з 50 і столичний округ Колумбія, а також Пентагон, Мін'юст, офіс директора національної розвідки, Агентство національної безпеки, кіберкомандування ПС США та інші організації.

"Сценарій ґрунтувався на комбінації дійсних подій по всьому світу, а також на потенційних ризиках для інфраструктури виборів", - вказали в МВБ США.

За заявою міністра внутрішньої безпеки Кірстен Нільсен, результати навчань були позитивними, вдалося налагодити зв'язок між приватним сектором, місцевою владою і федеральним урядом.

Раніше віце-президент Майк Пенс заявив, що США повинні створити спеціальне відомство з кібербезпеки.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер