images/stories/logosait_new.jpg

 

Тернополян запрошують на благодійний концерт для збору коштів на лікування маленької Тоні

Тернополян цієї неділі, 19 серпня запрошують долучитися до благодійного концерту на підтримку 10-річної Антоніни Мончак, яка страждає на первинний склерозуючий холангіт.

Під час благодійного заходу, який буде організовано для збору коштів на трансплантацію печінки та післяопераційну реабілітацію, для тернополян буде організовано неабияке танцювальне дійство від місцевих клубів та шкіл: Dance studio OXYGEN, Т.А.Н.Г.о dance company, Freedom danceGroup, ХатаТанцюГарт, музичний гурт «Soteria».

Тернополяни також зможуть долучитися до солодкої ярмарки, розважити своїх діток з аніматорами, випробувати на собі й малечі фарбу «холі» та отримати цінені призи від ТРЦ «Подоляни».

— Допомогли мені в організації цікавої святково-розважальної програми з благодійною метою друзі, які щиро вболівають за долю моєї дочки та хочуть, аби в дитини минулися негаразди зі здоров’ям. Моїм небайдужим помічникам не було важко залучити до участі в заході як танцювальні колективи, так і ТРЦ «Подоляни». Це свідчить про те, що в нашому місті є чимало людей із щирим серцем, які готові подати руку допомоги при біді, — розповіла мати Антоніни Оксана Мончак.

Пані Оксана запросила всіх небайдужих жителів міста завітати на концерт і таким чином разом допомогти Тоні одужати.

Варто зазначити, що операцію Тоні мають робити в ДУ «Інститут хірургії та трансплантації О.О. Шалімова», а донором дівчинки буде тато. Інститут проведе операцію безкоштовно, але дуже великі кошти будуть потрібні на медикаменти і реабілітацію, час якої буде залежати від стану дитини. Загалом для Тоні потрібно зібрати суму, що є просто не підйомною для середньостатистичної тернопільської сім’ї — 40 000 доларів.

Як наголосила мати дівчинки, завдяки чуйним до чужої біди людям зараз вже вдалося зібрати більшу частину суми, а залишилося лише – 15 000 доларів. Мати дівчинки сподівається, що до операції – кінця вересня вдасться зібрати потрібні кошти, адже часу, на жаль, залишилося небагато. Оксана Мончак дякує всім небайдужим людям, завдяки яким її маленька донечка отримає шанс на повноцінне життя.

Номер рахунку Приват банк: 5168 7573 3908 0469 отр.Мончак Оксана Романівна

ternopoliany.te.ua

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер