images/stories/logosait_new.jpg

 

У "Топільче" зроблять баскетбольний майданчик

Проект про облаштування баскетбольного майданчика в гідропарку "Топільче" виконком міської ради погодив 15 серпня. Майданчик облаштують в цьому році, щоб баскетболісти могли тренуватись та проводити змагання, повідомляє 20 хвилин.

- Роботи проведе федерація баскетболу в Тернопільській області без залучення бюджетних коштів, - каже начальник міського управління у справах сім'ї, молодіжної політики та спорту Микола Круть. - Майданчик облаштують в цьому році. На ньому тренуватимуться баскетболісти та проходитимуть змагання.

Чи буде майданчик відкритим для усіх поки невідомо. В управлінні кажуть, що, можливо, охочі зможуть пограти у певні години.

- Відкриті майданчики себе не оправдовують, - каже Микола Круть. - Люди не цінують те, що мають. Вони нищать майданчики. Коли майданчик огороджений і там є людина, яка за ним дивиться, тоді він зберігається.

А, як тільки майданчик відкритий і загальнодоступний, то чомусь, як кажуть в управлінні, люди вважають, що потрібно розібрати огорожу, поламати баскетбольний щит.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер