images/stories/logosait_new.jpg

 

Свято без Кличка: Пенетьєрі відзначила день народження з новим другом

День народження в американської акторки Хейден Пенетьєрі21-го серпня, але відсвяткувати його екс-наречена Володимира Кличка вирішила наперед. Вітали білявку з 29-річчям, яке ось-ось настане, подруги та новий кавалер, актор Брайан Хікерсон.

У своєму Instagram молодик показав фото з іменинницею.

Хейден уперше показалася в Instagram Брайана

Як написав Брайан, у них була вечірка у басейні.

А веселунки-подруги презентували Хейден торт, причому в написі на ньому назвали її "Muffin top" - так жартома кажуть про складку жиру понад талією, так зване "рятівне коло".

А Кличко тортика не куштував...

До слова, джерело, наближене до актриси, не виключає, що вона і Володимир іще можуть знову бути разом. Адже пара розривала стосунки в 2011-му, але поновила їх через два роки, ще й завела спільну дитинку. Як висловився співрозмовник видання E! Online, ці двоє "часто розходяться, а потім сходяться".

"Із того, що їх більше не бачать разом, не робіть висновку, що Влада більше нема в її житті. Вони поважають одне одного і досі приваблюють одне одного. Не ставте крапки в цьому романі", - порадив інсайдер пише People.

Володимире! Не забудь привітати свою колишню!

Що ж стосується Хікерсона, то Пенетьєрі не має щодо нього жодних серйозних планів, хоч він і гарний парубок.

"Вона - мама, і коли їй випав перепочинок, то вона була би божевільною, якби не випустила пару та не розважалася б. Не ждіть від неї зараз нових глибоких стосунків. Вона все ще турбується про Влада і любить свою дочку", - пояснило джерело.

Нагадаємо, Пенетьєрі вже виставила на продаж їхнє з Кличком колишнє сімейне гніздечко та переїхала до Лос-Анджелеса. 3-річна донька зірок, Кайя Євдокія поки перебуває з татом.

Фото з Instagram, з фотоблогу Хікерсона, з Twitter Пенетьєрі

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер