images/stories/logosait_new.jpg

 

Рятувальники борються з наслідками грози в Києві

Рятувальники борються з наслідками грози в Києві
Фото: Радио Киев
Внаслідок негоди загиблих і травмованих немає

Підрозділи управління Держслужби України з надзвичайних ситуацій в Києві залучалися до ліквідації наслідків негоди в Києві.

Підрозділи управління Держслужби України з надзвичайних ситуацій в Києві залучалися до ліквідації наслідків негоди в Києві 18 - 19 серпня поточного року. Про це йдеться в повідомленні столичного управління ДСНС.

Як зазначається, на вул. Академіка Палладіна рятувальники допомагали відбуксирувати автомобіль; на вул. Автозаводська, 39 - відкачували воду з проїжджої частини і відбуксирували автомобіль; на вул. Вишгородська, 50-Б рятувальники прибирали дерево, яке упало біля під'їзду житлового будинку.
Крім того, на вул. Івана Федорова рятувальники відбуксирували 3 автомобілі з затору, а на пр. Перемоги (біля станції метро "Святошин") відбуксирували один автомобіль.
"Внаслідок негоди загиблих та травмованих немає", - відзначають у ДСНС.
Крім того, в ефірі 112 Україна заступник директора департаменту міського благоустрою КМДА Тарас Панча повідомив, що через негоду в Києві утворилися дві "критичні локації" - біля Гуллівера і на проспекті Перемоги біля цирку, де було підтоплено підземний перехід.
"Немає закритих і заблокованих ділянок. Немає заблокованих маршрутів громадського транспорту. Наразі все в нормі", - повідомив він.
Напередодні в Києві внаслідок зливи деякі вулиці столиці підтопило, зокрема біля ТЦГуллівер на Палаці спорту і Басейну на Бессарабці, де автомобілі стояли наполовину в воді.

Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер