images/stories/logosait_new.jpg

 

На Чемпіонаті України тернопільські боксери здобули дві нагороди

На Чемпіонаті України тернопільські боксери здобули дві нагороди
Масштабний чемпіонат України з боксу серед юніорів відбувався з 7 по 12 серпня у Кропивницькому, з якого тернопільські боксери повернулися призерами.

На турнірі за нагороди та путівки на чемпіонат Європи майже тиждень боролося 287 сильніших спортсменів 2002–2003 років народження з різних областей держави. Загалом боксувало 25 команд, а змагання проводилися одночасно на двох професійних боксерських рингах.

Гідно відстояли честь Тернопільщини Данило Горбенко (вагова категорія 60 кг) та Назар Кордупель (50 кг), які впевнено трималися на ринзі навіть перед суперниками-чемпіонами. Зокрема, Данилові, який мав п’ять поєдинків, довелося лише одного разу поступитися і в підсумку хлопець посів друге місце. Не далеко від нього відстав і Назар, якого після трьох боїв увінчали бронзою.

За словами одного із тренерів хлопців Романа Діткуна, юні боксери, як завжди, виступили на високому рівні. Для учасників чемпіонату старти у Кропивницькому були відбірковими на юніорський чемпіонат Європи. Попередні бої у хлопців проходили 7-9 серпня,  10-11-го відбувалися півфінали, а 12 серпня - фінальні поєдинки. Як підмітив тренер, завдяки сумлінним тренуванням тернопільські спортсмени завжди тримають себе у хорошій формі та не поступаються місцем кращим із кращих українських спортсменів.

Варто зазначити, що Данило Горбенко є вихованцем Тернопільського КЗДЮСШ з греко-римської боротьби (відділення боксу) у Палаці спорту. А Назар Кордупель тренується в  Тернопільській ОДЮСШ з літніх видів спорту.

Джерело: Тернополяни

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер