images/stories/logosait_new.jpg

 

65-річна Бріджит Макрон у мікро-шортах посвітила ніжками під час велопрогулянки

65-річна французька перша леді Бріджит Макрон у коротесеньких шортах вибралася днями на велопрогулянку в околицях Форт-Брегансон, літньої президентської резиденції.

У мережі зацінили стрункі ніжки дружини Еммануеля Макрона, але також обурилися вартістю її ровера.

Як повідомляє видання Sputnik News, "залізний коник" Бріджит марки "Peugeot" коштує 4500 євро, і французькі платники податків не повинні бути від цього в великому захваті.

Hey les comment se passent ces en soit disant toute intimité aux frais des contribuables? Pas trop cher ce vélo Brigitte?

А перед цим фотографам вдалося зняти, як перша леді ганяє на гідроциклі.

Цікаво, що, згідно з результатами опитування, проведеного Paris Match, дружина Макрона є найулюбленішою з-поміж французьких перших леді. Більше за неї французи симпатизували хіба що Бернадетт Ширак.

Як пише The Guardian, дуже доброї думки про Бріджит 67% респондентів. Подейкують, жінка президента отримує по 100 листів щодня - набагато більше, ніж її попередниці. Французам у ній імпонує розважливість, незалежність, те, що вона стильна, і те, що в неї нема політичних амбіцій.

Дружину Макрона французи люблять чи не найбільше за всіх попередніх перших леді

Нагадаємо, як висловилася свого часу сама Бріджит, вона прагне бути чимось більшим, ніж "горщиком для квітів" у тіні чоловіка-президента. Перша леді старається вести якомога нормальніше життя, щодня кудись виїжджає, навідує своїх дітей від першого шлюбу та онуків.

Як відомо, Еммануель закохався в Бріджит ще в школі, а вона була його вчителькою. Він заприсягнувся, що колись одружиться з нею, і дотримав слова. Як каже перша леді, те, що її чоловік молодший за неї на 25 років - то його єдиний недолік.

Фото з Twitter, з Facebook Єлисейського палацу

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер