images/stories/logosait_new.jpg

 

У Тернополі нагородили чемпіонів світу з водно-моторного спорту одразу у трьох класах

26 серпня на Тернопільському ставі завершилися перегони, які визначили призерів трьох етапів Чемпіонату світу з водно-моторного спорту. Нагадаємо, змагання у класах F150, F250 та F500 тривали протягом 25 та 26 серпня, участь у яких взяло 48 найкращих спортсменів з 15 країн.

Міський голова Тернополя Сергій Надал подякував президенту Національній федерації водно-моторного спорту України Віктору Шемчуку, організаторам та партнерам, завдяки яким у нашому місті відбулося це спортивне дійство.

«На ці декілька днів Тернопіль став світовою столицею водно-моторного спорту. Я дякую учасникам Чемпіонату за неймовірну атмосферу та емоції, а тернополянам - за підтримку та теплий прийом, - зазначив очільник Тернополя Сергій Надал. - Бажаю спортсменам нових досягнень та перемог і запрошую усіх до Тернополя на змагання у 2019 році».

Президент Національної федерації водно-моторного спорту України Віктор Шемчук розповів, що протягом останніх п’яти років в Тернополі проведено чотири чемпіонати світу, а цього року, вперше за всю історію водно-моторного спорту, відбулося одночасно три етапи чемпіонату світу (у класах F150, F250 та F50).

«Інфраструктура та рівень проведення змагань у Тернополі визнані найкращими у світі, а Чемпіонат щороку стає найважливішою подією у водно-моторному спорті світу», - додав Віктор Шемчук.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер