images/stories/logosait_new.jpg

 

Верховна Рада готує для власників «євроблях» неприємний сюрприз, – нардеп

evronomera2Закони про так звані «євробляхи» у Верховній раді приймуть, але вони будуть дуже змінені порівняно з першим читанням.

Такий прогноз зробив народний депутат Ігор Попов, пише РБК-Україна в своєму матеріалі «Кінець канікул: чим займеться Верховна рада на осінній сесії».

«Перше читання було більш комплементарним до власників «євроблях». Я думаю, до другого читання комітет запропонує більш жорсткі умови. Тобто, більш високі тарифи на розмитнення, ніж ті, які прийняли в першому читанні. І це буде компромісом між бажанням власників до повної лібералізації і потребами бюджету, який не захоче втрачати кошти», – вважає депутат.

Зазначимо, восени Рада повинна прийняти у другому читанні відповідні зміни до Податкового та Митного кодексів.

Пропонується встановити базові ставки акцизного податку для нового легкового транспортного засобу з бензиновим двигуном об’ємом 1000 куб. см в розмірі 50 євро за одиницю і для нового легкового транспортного засобу з дизельним двигуном об’ємом 1000 куб. см в розмірі 75 євро за одиницю.

Нагадаємо, глава податкового комітету Верховної ради, народний депутат Ніна Южаніна (БПП) зазначила, що прийняття законопроекту №8487 про нові правила оподаткування ввезення автомобілів принесе позитивний ефект для державного бюджету.

Джерело: www.rbc.ua

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер