images/stories/logosait_new.jpg

 

На Донбасі на хабарі в 48 тис. грн затримали податківця

На Донбасі на хабарі в 48 тис. грн затримали податківця
Фото: Пресс-центр штаба ООС / Facebook
Затримання податківця "на гарячому"

Старший оперуповноважений вимагав від громадянина хабар за безперешкодне переміщення товарів через КПВВ Мар'їнка.

На контрольно-пропускному пункті Мар'їнка правоохоронці затримали на хабарі в розмірі 48 тис. грн співробітника спецпідрозділу податкової поліції Державної фіскальної служби України. Про це в середу, 12 вересня, повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил у Facebook.

"Слідчі військової прокуратури Об'єднаних сил спільно з оперативними співробітниками Служби безпеки України в Донецькій і Луганській областях затримали буквально на гарячому старшого оперуповноваженого з особливо важливих справ управління оперативного забезпечення на окремих територіях зон АТО Головного управління ДФС в Донецькій області майора податкової служби Б", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці встановили, що зловмисник вимагав від громадянина України хабар у розмірі 48 тис. грн за безперешкодне переміщення товарів через КПВВ Мар'їнка на тимчасово непідконтрольну територію. Цю суму виявили та вилучили на місці скоєння злочину.

Зараз проводяться слідчі дії, а також обшуки за місцем роботи та проживання фігуранта справи.

Нагадаємо, в Кропивницькому депутата міськради спіймали на хабарі. За 5,5 тисячі доларів він обіцяв бізнесменові провести через міськраду рішення про виділення земельної ділянки.

Декількома днями раніше в Полтаві зловили прокурора на хабарі в тисячу доларів.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер