images/stories/logosait_new.jpg

 

Відбувся конкурс на посаду директора Тернопільського ліцею №21

vlcsnap-2018-04-19-17h59m43s249Конкурс на посаду директора Тернопільського ліцею №21 – спеціалізованої мистецької школи імені Ігоря Герети відбувся у Тернополі. Нагадаємо, це новостворений заклад, який утворився в результаті реорганізації обласної експериментальної школи мистецтв та 21 школи. Участь у конкурсі взяли троє кандидаток.

Вони знову відчули себе студентами на іспиті. Проте, відповідали не на добру оцінку, на кону – місце керівника навчального закладу. Три кандидатки на посаду директора новоствореного Тернопільського ліцею №21 – спеціалізованої мистецької школи імені Ігоря Герети, взяли участь у конкурсі. Серед них – колишній директор та вчитель іноземних мов 21 школи, і екс-керівник обласної експериментальної школи мистецтв. Кожна із претенденток має своє бачення розвитку і подальшої організації роботи в школі.

Основне завдання, яке першочергово стоїть перед директорами, погоджуються троє претенденток, – згуртувати і здружити учнівський, педагогічний та батьківський колективи, які утворилися внаслідок злиття двох закладів. А основним завданням конкурсної комісії було не помилитись у виборі, каже її голова, заступник міського голови Тернополя Леонід Бицюра. Адже саме від директора залежить подальша доля і розвиток закладу, тому до кандидаток виникало чимало запитань.

Із великим відривом, за результатами оцінок конкурсної комісії та тестових відповідей, перемогу у конкурсі здобула Марія Гудима – колишній директор обласної експериментальної школи мистецтв імені Ігоря Герети. Проект рішення передали на розгляд міського голови.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер