images/stories/logosait_new.jpg

 

Чоловік убив п'ятьох людей в Каліфорнії і застрелився

Чоловік убив п ятьох людей в Каліфорнії і застрелився
Фото: Getty Images
Причини вчинку чоловіка невідомі

Чоловік зайшов з дружиною в офіс компанії, де застрелив її і ще одну людину, а також убив чоловіка, який намагався його ліквідувати. Ще двох людей він застрелив в житловому будинку.

У середу, 12 вересня, в офісі транспортної компанії в Бейкерсфілді в американському штаті Каліфорнія відбулася стрілянина, в результаті чого загинули щонайменше шість осіб. Про це повідомляє ABC News з посиланням на управління шерифа округу Керн.

За даними поліції, підозрюваним є чоловік, який разом з дружиною зайшов в офіс, і де у нього з кимось стався конфлікт. Тут він застрелив двох людей, включаючи дружину.

Поліція повідомила, що згодом в офісі з'явився ще один чоловік і вистрілив в підозрюваного, після чого підозрюваний вистрілив у відповідь і вбив цю людину.

Потім підозрюваний вирушив в житловий будинок, де, як стверджує поліція, він нібито застрелив ще двох осіб.

Пізніше стрілок, імовірно, викрав автомобіль, в якому перебували жінка з дитиною. Останні не були поранені, заявила поліція.

За даними влади, після того, як підозрюваний зіткнувся з правоохоронцем, він убив себе пострілом в груди.

Нагадаємо, раніше в штаті Алабама сталася стрілянина в McDonald's, в результаті загинула одна людина і ще четверо отримали поранення. А в місті Паркленд чоловік відкрив стрілянину і захопив заручників в одному з банків.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер