images/stories/logosait_new.jpg

 

"Не огидний чорний, а огидний синій": Джулія Робертс потроллила критиків свого луку

Американська акторка Джулія Робертс нещодавно завела собі сторінку в Instagram, але напрочуд швидко вчиться спілкуванню в соцмережах. Вона постить фото, свої селфі та мотивуючі картинки, а ще читає та коментує, що пишуть про неї.

50-річна Джулія тепер активний користувач соцмережі

Так днями 50-річна зірка відповіла критикам, котрі обізвали її манікюр "огидним чорним".

Негативний коментар Джулія вгледіла під постом, де порівнювали її лук із луком легендарної кінодіви Джоан Кроуфорд, пише The Daily Mail.

Хтось вирішив покритикувати лак Робертс

"На мою думку, Джоан Кроуфорд виглядає значно краще, більш класично та вишукано, а в Джулії огидний чорний лак на нігтях!", - написала одна з користувачок і несподівано отримала відповідь.

І отримав відповідь

"Насправді це темно-синій лак із гранатовими кришталиками в якості основного акценту. На той випадок, якщо вам захочеться відредагувати свій коментар, змінивши "огидний чорний лак" на "огидний синій лак із гранатовими кришталиками". Без образ", - вточнила сама Джулія Робертс.

До слова, в своєму фотоблозі актриса показала чоловіка й батька трьох своїх дітей, Денні Модера, з якими вона так рідко з'являється разом на людях, що періодично виникають чутки про їхнє розлучення.

Джулія з чоловіком Денні

Нагадаємо, зі слів Робертс, її чоловік - це "її людина", той, хто надає сенс її життю.

Фото з фотоблогу Робертс, з Instagram

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер