images/stories/logosait_new.jpg

 

Вже у вересні на Тернопільщині стартуватиме перерахунок субсидій на опалювальний період

subsudiyaПроте внаслідок змін, прийнятих у травні, чимало жителів краю залишиться без субсидій.

Основна умова, при якій не нарахують субсидії – велика житлова площа.

«Субсидію не отримають родини з великою житловою площею: якщо площа квартири перевищує 120 квадратів, житлового будинку –  200 квадратів», – наголошує начальник управління соціального захисту населення Тернопільської міської ради Володимир Сулима.

Окрім цього, втратять субсидію боржники. Якщо заборгованість за комунальні послуги сягатиме двох місяців, субсидію не призначатимуть. Таких на Тернопільщині нараховують до чотирьох тисяч, пише зз

«Найбільше боржників зафіксовано в місті Тернополі. Особи, що мають заборгованість за комунальні послуги понад два місяці не можуть користуватися субсидіями. Відтак боржникам порада тільки одна – погасити борги перед підприємствами, якщо цей борг великий – укласти угоду про реструктуризацію», – додає Володимир Сулима. Не зможуть оформити субсидії і безробітні. Таким особам радять зареєструватися в центрі зайнятості і шукати роботу.

Відтак внаслідок змін, кількість субсидіантів суттєво зменшилася. Нині субсидіями в області користується близько вісімдесяти тисяч осіб. Минулого року цифра користувачів сягала двохсот тисяч.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер