images/stories/logosait_new.jpg

 

"ДСО-Поділля" врятувалося у компенсований час

"ДСО-Поділля" врятувалося у компенсований час

У першому матчі 1/16 фіналу аматорського кубку України "ДСО-Поділля" на центральному стадіоні обласного центру приймало "Факел" з Липовця (Вінницька область). Багатий на голи поєдинок завершився внічию – 2:2.

Матч розпочався з масованих атак нашої команди. Вже на почату гри "пожежу" біля воріт "Факела" мав гасити нападник "ДСО-Поділля" Ігор Швець, однак його удар з близької відстані прийняв на себе захисник гостей. Але вже наступна флангова подача від грузина Немо Шелії завершилася голом. Дальню стійку, ударом головою замкнув фланговий захисник господарів Ярослав Алексевич (1:0). За кілька хвилин той ж Немо Шелія передачею за спини захисникам вивів на побачення з голкіпером гостей Станіслава Скибіцького. Той пробив повз воротаря, однак м’яча з лінії воріт вибив захисник "Факел".

Несподівано гості перехопили ініціативу і протягом короткого періоду не лише зрівняти рахунок, а й вийшли вперед. У першому випадку оборонці "ДСО-Поділля" невдало намагалися створити офсайд і Віктор Новаківський обігравши голкіпера Олександра Чернятиського, пробив у порожні ворота (1:1). А другий гол вінничани забили після стандарту. Гравець "Факелу" Олексій Притуляк пробив у кут, де власне стояв воротар господарів, але той справитися з ударом суперника не зумів (1:2).

Ще до перерви команда з Тернопільського району повинна була зрівнювати рахунок, однак Андрій Капелян вийшовши на побачення з воротарем, його обіграв, але на допомогу прийшов оборонець і заблокував удар Андрія.

Практично весь другий тайм пройшов у атаках гравців "ДСО-Поділля", два гольові моменти не використав Ігор Швець, Владислав Левчук та Віталій Мищишин пробивали з вбивчих позицій, але м’яч вперто не бажав летіти в ворота суперників. І ось, коли йшла остання, п’ята компенсована хвилина, нашій команді таки вдалося уникнути поразки. Петро Скобялк зробив передачі з правого флангу, а Володимир Лема в боротьбі з захисником, ударом головою поцілив у сітку воріт (2:2).

Команда "ДСО-Поділля" виступала в такому складі: Чернятинський (Бритковський, 57), Кормило-к, Андрій Гринченко, Скобляк, Алексевич, Капелян (Левчик, 52), Білик (Мищишин, 71), Вітович (Лема, 46), Скибіцький (Головко, 78), Шелія, Швець.

Матч-відповідь між цими командами відбудеться наступної середи, 19 вересня. В цьому поєдинку господарем поля вже буде "Факел".

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер