images/stories/logosait_new.jpg

 

Юна тернополянка розповіла про свої зйомки у “Позивний Бандерас”

931710-ya-i-ne-spodivalas-scho-mene-pobachitsya-usya-ukrayina---kazhe-yuna-ternopolyanka-pro-svoyi-zyomki-u-pozivniy-banderas12-річна Соломія Закордонець знялась у фільмі «Позивний Бандерас», який виходить на екрани цього року.

Дівчинка любить співати, танцювати, особливо їй подобається хіп-хоп, яким вона займається.

А нещодавно Соломія розпочала ще й акторську кар’єру.

Соломія розповідає, що взагалі не сподівалась, що з неї вийде акторка.

- Ще два роки тому я нічого не знала про кіноіндустрію. На кастинг пішла заради цікавості, і взагалі не думала, що з цього щось вийде, бо зовсім не знала, що таке акторська майстерність, – каже дівчинка. – Кастинг був на інший фільм, на роль інших героїв. Мені одразу сказали, що я не підходжу… Але через тиждень подзвонили і запросили на проби у Київ на роль у іншому фільмі, а саме “Позивний Бандерас”, на роль дівчинки Тоні, яку я і зіграла.

Попри свій страх і невпевненість дівчинка вміло справлялась з тим, що їй кажуть на знімальному майданчику. Уже після першого кадру негативні емоції зникли, а натомість з’явилось бажання грати.

Зйомки проходили в Одесі, Києві та Херсоні.

- Було дуже страшно, адже я дізналась, що на майданчику я єдина дитина, а інші – дорослі, які вже мали досвід! Першого дня було дуже страшно, та як тільки ми зняли перший кадр, я зрозуміла, що мені це дуже подобається! – продовжує дівчинка. – Мої сцени були досить емоційними, оскільки доводилось плакати, кричати, бігати. Та мене всі підтримували і допомагали, тож все вийшло.

Не дивлячись на такий юний вік дівчинки, потрібні емоції вона вміло змогла відтворити.

- На майданчику відбувається диво. Як тільки ти чуєш слова “Тиша! Мотор! Почали!” ти граєш те, що тобі кажуть і ти вже не ти,- додає Соломія.

Дівчинка і не сподівалась, що потрапить у такий відомий фільм.

- На той час я не думала про те, що мене побачить вся Україна, я просто виконувала те, що казав режисер і дуже хотіла зробити все так, як він це уявляв, – розповідає дівчинка.

Поки що Соломію ще не запрошували на інші ролі, але вона постійно вдосконалюється і прагне дізнаватись щось нове.

- Я не сиджу на місці і ходжу на кастинги. Цілий рік я ходила в кіношколу, якій я дуже вдячна, адже вдосконалювала акторську майстерність і познайомилася з хорошими фахівцями. Звичайно, я мрію і дуже хочу, щоб мене запросили у цікаві проекти.

Дівчинка сподобалась знімальній групі. Вони були здивовані, як Соломія так вправно справляється з усіма завданнями, які вони їй дають. Про це на своїй сторінці написав режисер фільму Заза Буадзе.

Соломія не збирається зупинятись на досягнутому і планує надалі займатись акторською майстерністю.

- Я вірю, що буде так, як має бути. На все Воля Божа. Оскільки те, що відбулося зі мною – цьому підтвердження. Мені дуже сподобалося зніматись і входити у різні ролі, тож хочеться ще вдосконалюватись і далі продовжувати цю справу.
te.20minut.ua

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер