images/stories/logosait_new.jpg

 

Британцям спростять процедуру розлучення

Британцям спростять процедуру розлучення
Фото: Getty Images
На оцінку громадської думки про пропозицію відводиться 12 тижнів консультацій

Згідно з внесеними пропозиціями, члени подружжя більше не зможуть оскаржити заяву про розлучення, зроблену їхнім партнером.

Уряд Великобританії вніс пропозицію закріпити в законодавстві країни розлучення "без провини" і внести зміни, які полегшують юридичні процедури розлучення.

"Британський уряд пропонує ввести розлучення без провини і внести інші зміни для полегшення процедури розлучення подружніх пар", - повідомляє агентство Аssociated Рress.
Міністр юстиції Девід Гауке почав процес консультацій щодо перегляду законів, які, за його словами, були "не пов'язані із сучасним життям".
"Коли відносини закінчуються, неправильно, щоб закон створював або збільшував конфлікт між розведеними парами. Ось чому ми усунемо архаїчні вимоги визнати провину або показати докази роздільного проживання", - зазначив він.
Згідно з внесеними пропозиціями, члени подружжя більше не зможуть оскаржити заяву про розлучення, зроблену їхнім партнером. На оцінку громадської думки про пропозицію відводиться 12 тижнів консультацій.
Раніше стало відомо, що колишній міністр закордонних справ Великобританії і колишній мер Лондона Борис Джонсон більше не живе зі своєю дружиною Мариною Вілер і не з'являється з нею публічно.

Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер