images/stories/logosait_new.jpg

 

Тернопільська "Нива" мінімально поступилась "Поліссю"

Тернопільська "Нива" мінімально поступилась "Поліссю"

16 вересня футбольний клуб "Нива" у 9 турі Другої ліги у домашньому поєдинку зазнав поразки від житомирського "Полісся".

У порівнянні із попереднім матчем проти "Вереса", наставник "Ниви" зробив дві зміни у старті. Так повернувся в основу Андрій Герт, який, щоправда, зайняв не звичне місце на фланзі захисту, а піднявся у лінію півзахисту. Також на правому фланзі Романа Волохатого зі старту замінив Ігор Гатала.

Зазначимо, що "Полісся" прибуло у Тернопіль без кількох гравців основи. Зокрема матч пропустили Олег Міщенко, Артем Недоля та Вадим Шаврін.

Активніше зустріч розпочали тернополяни і уже на стартових хвилинах Ігор Олексієнко загрожував воротам гостей дальнім ударом, але мимо. За кілька хвилин на побачення з кіпером виривався Ігор Гатала, проте не зумів як слід обробити м'яч, чим скористався захисник.

Хороший початок у виконанні тернополян затьмарив пропущений гол. Усе розпочалося із невдалої передачі Олексієнка назад. Нападник житомирян зумів перехопити м'яч і ціною жовтої картки та небезпечного штрафного його зупинив Павло Макогон. З прямим ударом гравця "Полісся" спершу впорався Механів, який відбив м'яч на фланг. Проте атака "Полісся" продовжилася прострілом на Шишигіна, який виграв єдиноборство у Макогона та розстріляв ворота.

Надалі гостріше діяли саме гості. Як мінімум двічі міг подвоїти рахунок екс-тернополянин Ярослав Захаревич. Спершу від пробив головою над поперечиною. А згодом цілився у дальню дев'ятку, але не влучив. Підсумував перший тайм удар зльоту від гостей з яким легко впорався Механів.

Щодо "Ниви", то у першому таймі серйозно потурбувати Мозіля не вдавалося.

Лише після перерви господарі зуміли організувати по-справжньому гольову нагоду. Кохман перехопив м'яч у центрі поля та кинув у фланговий прорив Герта, який прострілив на Темнюка. Нападник "Ниви" пробив у дотик, але м'яч полетів туди, де і стояв воротар.

У середині тайму "Полісся" теж втратило перспективну нагоду забити. Лебеденко навісив зі штрафного, а капітан гостей Чередніченко пробив головою — над поперечиною.

Вдруге у сезоні рятівником "Ниви" міг стати Ігор Кохман. Після навісної передачі від Тараса Кривого, півзахисник впритул розстрілював ворота суперників головою, але пробив вище.

 

Фінальний свисток зафіксував другу домашню поразку "Ниви" у сезоні. Перше коло чемпіонату "Нива" завершує на сьомій позиції. Поразка від житомирян відкинула команду на одну щаблину вниз.

Друга ліга, тур 9

16 вересня 2018, Тернопіль

"Нива" – "Полісся" 0:1

Гол: Шишигін (9)

Попередження: Макогон (9), Захаревич (28), Слоневський (47), Мороз (69), Поручинський (70)

Прес-служба футбольного клубу "Нива"

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер