images/stories/logosait_new.jpg

 

Шейк зізналася, що вона - звичайна людина з целюлітом

Супермодель Ірина Шейк запевнила, що без підборів, зачіски та макіяжу вона - звичайна жінка, далеко не така гламурна, як того хотілося би її агентові.

32-річна красуня зізналася, що дуже критична до себе і постійно прагне вдосконалюватися.

Про це кохана Бредлі Купера розказала People.

Зі слів Іри, "супермодель" - це не про неї.

"Це нічого не означає. Я просто людина. Я не прокидаюся з зачіскою та макіяжем, на підборах. Насправді я люблю носити найкомфортніший одяг, хоча інколи мій агент, як бачить мене, каже: "Ірино, це неправильно." А я йому кажу: "Це - я", - заявила Шейк.

Іра запевняє, що поза подіумом вона - звичайна

"Я не прокидаюся зі словами: "Боже мій, я така ідеальна." Я прокидаюся і кажу: "Мабуть, пора йти до спортзали, в мене целюліт." Я дуже критична до себе", - зазначила вона.

Ірі подобається постійно підштовхувати себе до вдосконалення, але, водночас, вона рада тому, що нині жінки самі можуть вирішувати, що їм робити, щоби почуватися комфортно.

Шейк не вдається обмежувати себе в смачній їжі, але вона "відпрацьовує" це в спортзалі та сауні.

"Моя мама завжди каже: "Як їси щось неправильне, то не уявляй, як набираєш вагу". Просто їж та насолоджуйся", - поділилася вона.

"Треба бути в злагоді зі своїм тілом, а ще почуватися добре всередині. Та, звісно, їсти легшу їжу, але я, на щастя, цьому правилу не слідую", - підсумувала Ірина.

Нагадаємо, півтора роки тому Шейк народила від Купера доньку.

Фото з Instagram Шейк

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер