images/stories/logosait_new.jpg

 

Проведення психологічної реабілітації учасників антитерористичної операції та постраждалих учасників Революції Гідності у 2018 році

У рамках реалізації державної програми психологічної реабілітації учасників антитерористичної операції та постраждалих учасників Революції Гідності інформуємо, що  Товариство з обмеженою відповідальністю «Дитячий оздоровчий заклад санаторного типу «Подільський Артек»  включений до переліку суб’єктів  з надання послуг з психологічної реабілітації.

ТОВ «Дитячий оздоровчий заклад санаторного типу «Подільський Артек» розташований за адресою: Україна, 23664, Вінницька обл., Тульчинський район, с. Заозерне, вул. Лісова, 1, тел./факс: (04343) 6-48-45,  е-mail:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду .

ТОВ «Дитячий оздоровчий заклад санаторного типу «Подільський Артек» (далі Санаторій) розташований в сосновому та змішаному лісі на березі річки Південний Буг.

На території Санаторія є зони відпочинку та релаксації, які облаштовані фонтанами, лавочками, альтанками. У відповідності до вимог облаштований  піщаний пляж та місце для купання, в наявності є споруди для занять спортом, культурно-масових заходів.

В Санаторії передбачено трьохразове харчування.

У разі проходження психологічної реабілітації у стаціонарних умовах тривалість курсу не перевищує 18 днів. Отримувач послуг буде забезпечений харчуванням та проживанням.

Психологічна реабілітація в санаторії передбачає надання таких послуг:

1) психологічна просвіта та консультування;

2) психологічна діагностика;

3) підбір методів психологічної реабілітації;

4) психологічна допомога (терапія);

5) психологічна корекція та планування майбутнього;

6) профілактика та запобігання кризовим явищам психологічного стану людини.

 

Для проходження психологічної реабілітації учасник антитерористичної операції, постраждалий учасник Революції Гідності або його законний представник звертається в управління соціальної політики Тернопільської міської ради (м. Тернопіль, вул. Лисенка, 8, кабінет № 23, тел. 22 04 37)  за місцем реєстрації або за місцем фактичного проживання (перебування) із складеною в довільній формі заявою.

До заяви про направлення на психологічну реабілітацію отримувач додає копії таких документів:

- посвідчення учасника бойових дій,  інваліда війни, учасника війни або посвідчення постраждалого учасника Революції Гідності.

- документ, що підтверджує безпосередню участь в антитерористичній операції або забезпеченні її проведення з безпосереднім перебуванням в районах антитерористичної операції у період її проведення.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер