images/stories/logosait_new.jpg

 

Сергій Надал долучився до святкового обіду у Міжнародний день людей похилого віку

З нагоди відзначення Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветеранів, очільник Тернополя Сергій Надал розділив святковий обід з тернополянами, які перебувають у складних життєвих обставинах, зумовлених самотністю, хворобами та інвалідністю.

Урочистості за участю міського голови відбулися у «Благодійній їдальні», що діє при Тернопільському міському територіальному центрі соціального обслуговування населення.

«У цей особливий день ми згадуємо людей старшого покоління - особливих людей, від яких завжди можна почути добру пораду та чия життєва мудрість допомагає молодим уникати помилок, приймати виважені рішення, - наголошує Сергій Надал. - Це також добра нагода нагадати всім про людський обов’язок бути милосердними і турботливими до найповажнішої частини суспільства, поглянути на проблеми літніх людей та оцінити, як кожен з нас може допомогти таким людям».

Очільник Тернополя побажав людям похилого віку, а також усім ветеранам міцного здоров’я, добра, миру, злагоди, довголіття та Божої Благодаті.


rada.te.ua

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер