images/stories/logosait_new.jpg

 

У Тернополі відсвяткували першу річницю створення соціального проекту «Єднання поколінь»

У неділю, 7 жовтня,  у Тернополі відзначили першу річницю створення соціальної ініціативи для людей похилого віку «Єднання поколінь»,  що діє на базі Центру дозвілля та молодіжних ініціатив імені Довженка. З цієї нагоди в Українському Домі «Перемога» відбувся святковий концерт за участі творчих колективів міста, а також самих учасників проекту. Під час святкування очільник Тернополя Сергій Надал привітав учасників соціальної ініціативи та вручив подяки усім небайдужим тернополянам, які сприять розвитку проекту "Єднання поколінь".

«Бадьорими, активними, творчими, об’єднаними спільною дією – саме такими ми бачимо сьогодні учасників соціального проекту «Єднання поколінь». І найголовніше, що ви всі прагнете зробити наше місто ще кращим, красивішим, комфортнішим, - зазначає Сергій Надал. -  І як міський голова, я переконаний, що життєвий досвід тернополян поважного віку обов’язково має бути врахований при нинішньому плануванні розвитку міста. Адже саме сьогоднішні пенсіонери підняли з руїн Тернопіль після Другої світової, вони розбудовували його, розвивали, дбали про красу та затишок. Тому Тернопіль майбутнього має враховувати ваш досвід, аби бути комфортним для всіх поколінь».

Очільник Тернополя також відзначив, що проект «Єднання поколінь» з кожним днем набуває все більших обертів і ця перша річниця – це лише одна з віх у розвитку проекту. Майбутнє «Єднання поколінь» - це майбутнє Тернополя, де всі покоління спільно працюють на користь тернопільської громади, для розвитку міста.

Нагадаємо, соціальний проект «Єднання поколінь» для людей похилого віку у Тернополі проводиться з жовтня 2017 року у рамках соціально-благодійної програми «Турбота». Координатори проекту традиційно щосереди та щонеділі організовують для присутніх літературні читання, концерти, перегляди фільмів та зустрічі з відомими людьми.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер