images/stories/logosait_new.jpg

 

В Україну не пропустили кримінального авторитета

В Україну не пропустили кримінального авторитета
Фото: Госпогранслужба Украины
Громадянина затримали в пункті пропуску Чорноморський морський порт

Прикордонники з'ясували, що громадянин Грузії є кримінальним авторитетом, який 28 років провів за гратами.

Прикордонники Одеського загону, співробітники СБУ і Нацполіції виявили і не пропустили на територію України кримінального іноземного авторитета. Про це повідомляє Держприкордонслужба в четвер, 11 жовтня.
"Громадянина затримали в міжнародному пункті пропуску Чорноморський морський порт під час оформлення пасажирів рейсу, які прибули з Грузії. Звернувши увагу на нервову поведінку одного з пасажирів, правоохоронці вирішили провести щодо нього поглиблений контроль", - йдеться в повідомленні.
Під час детального вивчення його документів прикордонники з'ясували, що 48-річний громадянин Грузії є кримінальним авторитетом, який 28 років провів в ув'язненні. Іноземцю відмовили в перетині кордону і заборонили в'їзд на територію України.
Нагадаємо, СБУ затримала кримінальних авторитетів з Росії. Вони мали перерозподілити кримінальні грошові потоки і направити частину коштів на фінансування сепаратистів на Донбасі.
Раніше глава МВС Арсен Аваков назвав чисельність "злодіїв у законі" в Україні. Він також повідомив, що 70% викрадень автомобілів координуються кримінальними авторитетами.
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер