images/stories/logosait_new.jpg

 

У Таїланді поліцейські прийняли пологи у дружини далекобійника

У Таїланді поліцейські прийняли пологи у дружини далекобійника
Фото: jacos.net
Поліцейські прийняли пологи на трасі

Жінка перебувала в кабіні вантажівки, коли у неї почалися перейми. Поліцейські, які прийшли на допомогу, виявилися навченими до прийняття пологів.

 

Співробітники поліції, які контролюють рух на платній окружній автомагістралі Бангкока, в ніч на п'ятницю, 12 жовтня, прийняли пологи у дружини водія-далекобійника, повідомляє Третій телеканал Таїланду.

Вагітна жінка перебувала в кабіні вантажівки разом з чоловіком під час чергового рейсу, коли близько першої години ночі у неї почалися передпологові перейми. Чоловік довів вантажівку до пункту збору платежів за проїзд платною дорогою і зупинився біля розташованої там адміністративної будівлі, щоб звернутися за допомогою.

Серед поліцейських, які чергували в будівлі, виявилися кілька людей, які пройшли навчання наданню допомоги при пологах, які і прийняли пологи у жінки, зазначає телеканал.

Пологи пройшли без ускладнень. Мати і новонароджений син були доставлені поліцейськими в лікарню, а батько після цього продовжив рейс, йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в США манекенниця почала народжувати під час показу.

А міністр з Нової Зеландії доїхала до пологового будинку на велосипеді. Жінка зазначила, що поїздка підняла їй настрій перед пологами.


 

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер