images/stories/logosait_new.jpg

 

Напередодні Дня захисника України діти тернопільських бійців вирушили на відпочинок у Карпати

З ініціативи волонтерів громадської організації «Схід та Захід Єдині» та при підтримці Тернопільської міської ради 80 дітей бійців, ветеранів АТО, добровольців та переселенців відправилися сьогодні, 12 жовтня на відпочинок у селище Славське Львівської області.

«Підтримка учасників бойових дій та членів їх сімей є і надалі буде пріоритетним напрямком діяльності міської ради. І мені дуже приємно, що наша співпраця з волонтерами продовжується, і протягом року спільними зусиллями нам вдається організовувати оздоровчі поїздки для дітей учасників АТО, ООС та переселенців на море та у Карпати, - розповідає Сергій Надал. – І сьогодні, напередодні свята Покрови та Дня захисника України, 80 дітей вирушає на відпочинок у Славське, а уже наступного тижня туди відправиться ще одна група дітей».

Зазначимо, цьогоріч це не перша оздоровча поїздка для цих категорій дітей. Зокрема, у березні, травні та серпні уже був організований відпочинок дітей у Карпатах,  а раніше - на узбережжі Чорного моря та у наших партнерських містах з-за кордоном.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер