images/stories/logosait_new.jpg

 

На Донбасі зафіксували невизначені вибухи

На Донбасі зафіксували невизначені вибухи
Фото: OSCE
Місія ОБСЄ на Донбасі зафіксувала дивні вибухи

Спостерігачі місії ОБСЄ зафіксували на Донбасі кілька десятків вибухів невизначеного походження.

Місія ОБСЄ зафіксувала збільшення числа вибухів у Донецькій області з 305 до 310. Причому серед цих вибухів є ті, походження яких визначити не вдалося, повідомила в п'ятницю, 12 жовтня, прес-служба організації.

"З 10 на 11 жовтня камера ОБСЄ, яка встановлена ​​на Донецькій фільтрувальній станції, зафіксувала 60 вибухів невизначеного походження, а також вибух у повітрі та 20 спалахів дулового полум'я. Також спостерігачі зафіксували політ 130 снарядів, більшість із яких рухалися із заходу на схід і з північного заходу на південний схід, а також дві освітлювальні ракети", - йдеться в повідомленні.

Також спостерігачі 10 жовтня в Горлівці, яка перебуває під контролем "ДНР", зафіксували 20 вибухів, походження яких визначити не вдалося, і десять черг і пострілів зі стрілецької зброї та великокаліберного кулемета. Вранці 11 жовтня спостерігачі, перебуваючи в цьому ж місті, чули 50 вибухів і шість черг із великокаліберного кулемета. Потім вдень уГорлівці було зафіксовано62 вибухи дивного походження.

Крім того, спостерігачі зафіксували два вибухи невстановленого походження під час моніторингу ситуації в населеному пункті Лоскутівка, який перебуває під контролем ЗСУ. Після вибухів члени ОБСЄ помітили, як піднімався темний дим на 7-9 км західніше від їхнього місцезнаходження.

Нагадаємо, за останній тиждень на Донбасі Спеціальна моніторингова місія Організації з безпеки і співробітництва в Європі зафіксувала понад 6 600 порушеньрежиму тиші.

Також повідомлялося, що з початку 2018 року на Сході України загинули або зазнали поранень 28 дітей.


Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер