images/stories/logosait_new.jpg

 

У Чорному морі затонув теплохід під прапором Панами

У Чорному морі затонув теплохід під прапором Панами
Фото: Прес-служба МНС РФ
На борті затонулого судна перебувало вісім моряків

У Чорному морі затонув теплохід із металобрухтом, який ішов під прапором Панами. На його борті перебувало вісім моряків, усі врятовані.

У Чорному морі затонув теплохід із металобрухтом, екіпаж судна врятований. Про це в суботу, 13 жовтня, повідомляє прес-служба Росморрічфлоту.

Зазначено, що теплохід ішов під прапором Панами, а на його борті перебувало вісім моряків.

"Сигнал небезпеки від судна надійшов о 6:45 від чергового морського рятувального центру Севастополя. Теплохід почав зазнавати лиха за 50 миль (92 км) від берега. Після того як судно дало крен, екіпаж евакуювався на рятувальному плоті. Невдовзі до місця прибув танкер Мінерва, який прийняв на борт моряків. Сам теплохід затонув, глибина моря в цьому місці становить 1,9 км", - йдеться в повідомленні.

Відомо, що зараз танкер із врятованими моряками прямує в порт Новоросійська (РФ). При цьому зазначається, що всі врятовані почуваються нормально. За даними відомства, серед членів екіпажа двоє громадян Туреччини й шість - Азербайджану.

Можливою причиною затоплення в Чорному морі теплохода під прапором Панами міг стати позаштатний зсув вантажу металобрухту, заявив представник прес-служби Росморрічфлоту.

За його словами, говорити про причини інциденту "поки складно". Він також запевнив, що загрози забруднення навколишнього середовища немає.

Раніше внаслідок катастрофи порома в Танзанії на озері Вікторія загинули понад 150 людей.

Також повідомлялося, що біля берегів Індонезії затонув пором із 140 пасажирами.


Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер