images/stories/logosait_new.jpg

 

26 жовтня – фінал кубка Тернополя!

26 жовтня – фінал кубка Тернополя!

Визначено дату і місце проведення фінального поєдинку за кубок Тернополя 2018 року, який проходить під патронатом міського голови Сергія Надала, повідмляє сайт ТОФФ.

Фінал кубка відбудеться у п’ятницю, 26 жовтня, на Тернопільському міському стадіоні. Стартовий свисток арбітр поєдинку дасть о 16.00.

Нагадаємо, вперше після кількарічної перерви в Тернополі відновилися офіційні футбольні змагання під егідою Тернопільської міської федерації футболу (голова – Михайло Ібрагімов).

У кубку міста зголосилися взяти участь сім аматорських команд Тернополя. За результатами попередніх етапів змагань, визналися дві команди, які у фіналі власне розіграють почесний трофей. Це команди – ФК "Тернопіль-Педуніверситет" та "Зелені штахети". На шляху до фіналу перші по черзі перемогли "Міжфак" – 18:2 та "Педліцей-1" – 6:3,  а другі – "Арсенал" – 2:2 (по пен. – 5:4) і "Педліцей-2" – 3:1.

Для отримання детальнішої інформації щодо проведення фіналу кубка міста звертайтеся до координатора Тернопільської міської федерації футболу – Андрія Михайловича Теплого (097-457-49-46).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер