images/stories/logosait_new.jpg

 

Коли у Тернополі розпочнеться опалювальний сезон?

opalennya-teplo-batareya-890x395З 15-го жовтня традиційно розпочинається опалювальний період в усіх населених пунктах України. У Тернополі запускають теплопостачання після відповідного розпорядження міського голови. Зважаючи на високі температурні показники, опалювальний сезон в житловому секторі Тернополя цього року дещо відтермінують. А в окремих комунальних закладах теплопостачання уже розпочалося.

У Тернополі опалювальний період розпочинають після зниження середньодобової температури повітря до восьми градусів тепла упродовж трьох діб. Найближчими днями таких температурних показників не передбачають.

«У цьому році завдяки встановлених індивідуальних теплових пунктів, ми вже розпочали опалювальний період у деяких комунальних закладах, лікарнях, дитячих садках. Після встановлення ІТП, ми не будемо обмежені конкретними датами початку опалювального сезону, а вмикатимемо тепло, коли це буде необхідним.

Ресурсами, які потрібні для опалювального періоду, ми забезпечені. Проте ми донині не знаємо, яка буде вартість природного газу. Відповідно до цін природного газу, встановлюватимуться тарифи на тепло», – каже директор комунального підприємства «Тернопільміськтеплокомуненерго» Андрій Чумак.

Нагадаємо, минулого року опалювальний період в Тернополі розпочався 25-го жовтня. Враховуючи прогнози метеорологів, заморозки в обласному центрі можливі наприкінці місяця.

Джерело: За Збручем

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер