images/stories/logosait_new.jpg

 

США знищили 60 бойовиків Аш-Шабаб у Сомалі

США знищили 60 бойовиків Аш-Шабаб у Сомалі
Фото: planetminecraft.com
Американський винищувач четвертого покоління F-16 Fighting Falcon

Американські військові провели в цьому році понад 20 авіаударів по прихильниках угруповання, пов'язаного з Аль-Каїдою.

Військові США завдали авіаудару по бойовиках екстремістського угруповання Аш-Шабаб в Сомалі. Загинули близько 60 осіб. Про це повідомляє Associated Press з посиланням на представника Пентагону у вівторок, 16 жовтня.

За даними військових, авіаудар припав на місцевість біля контрольованого бойовиками села Харардере в провінції Мудуг центральній частині Сомалі. Стверджується, що цивільні особи не постраждали.

Зазначається, що цей авіаудар США став найбільшим з 21 листопада 2017 року, коли були ліквідовані близько 100 терористів з Аш-Шабаб.

Також наголошується, що американські військові здійснили в цьому році щонайменше 24 авіаударів по Аш-Шабаб, яке пов'язане з Аль-Каїдою.

Нагадаємо, 14 жовтня в місті Байдабо на південному заході Сомалі прогриміли два вибухи, в результаті яких загинули 20 осіб і ще 40 отримали поранення. Вибухові пристрої привели в дію терористи-смертники. Відповідальність за вибухи взяло на себе угруповання Аш-Шабаб.

А в липні в столиці Сомалі - Могадішо - терористи Аш-Шабаб атакували будівлю МВС. Тоді загинули 12 людей і 17 були поранені.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер