images/stories/logosait_new.jpg

 

Сергій Надал у Китаї підписав угоду про вступ Тернополя до Альянсу міст «Шовкового шляху»

Цими днями у м. Чжанцзяцзе  (Китай) триває бізнес- саміт «Шовковий шлях 2018» недержавної організації «Міжнародна торгова палата Шовкового шляху» (SRCIC), на якому розглядаються важливі питання, пов'язані з ініціативою "Пояс і Шлях " та місією SRCIC, одночасно сприяючи міжнародному культурному обміну та розвитку туризму.

Участь у саміті приймають міські голови, урядовці, посли, представники ООН та інші делегати міжнародних організацій, керівники транснаціональних підприємств та експерти аналітичних центрів з близько 100 країн світу. В складі української делегаціїі на бізнес-саміті у Китаї перебуває і очільник Тернополя Сергій Надал.

Під час заходу міський голова презентував інвестиційний та туристичний потенціал Тернополя, концепцію індустріального парку, а також, спільно з Генеральним секретарем Міжнародної торгової палати Шовкового шляху, підписав угоду про вступ міста Тернополя в Альянс міст «Шовковий шлях».

«Нам дуже приємно, що Китай зацікавлений у співпраці з Тернополем та включив наше місто до Альянсу міст «Шовкового шляху». Зявдяки цьому сьогодні ми отримали ще одного важливого світового партнера, співпраця з яким дасть можливість спільно діяти та обмінюватися знаннями і досвідом у сферах економіки, освіти, культури та мистецтв, - зазначає Сергій Надал. –  Відтепер  Тернопіль активно братиме участь в ініціативах, що прямо стосуються даної Угоди і ми сподіваємося, що це відкриє нові можливості для нашого міста та принесе позитивний економічний ефект».

Довідка. Саміт у Чжанцзяцзе є третьою щорічною зустріччю Міжнародної торгової палати Шовкового шляху, слідом за успішними зустрічами на найвищому рівні в 2016 та 2017 роках, кожна з яких залучила декілька сотень лідерів урядових, ділових та міжнародних організацій.

rada.te.ua

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер