images/stories/logosait_new.jpg

 

В Афганістані під час вибуху постраждали п'ятеро військових з Чехії

В Афганістані під час вибуху постраждали п ятеро військових з Чехії
Боєць афганських спецслужб на місці інциденту біля бази Баграм

У момент проїзду військових повз припаркований автомобіль стався вибух. Один боєць у важкому стані.

В афганській провінції Парван п'ятеро чеських військовослужбовців були поранені в результаті вибуху. Про це повідомив Генштаб Збройних сил Чехії в середу, 17 жовтня.

Зазначається, що інцидент стався вчора, коли військові патрулювали територію навколо авіабази НАТО в місті Баграм. У момент проїзду військових повз припаркований автомобіль стався вибух. В результаті цього транспортний засіб чеських військовослужбовців перевернувся.

Чотири бійці отримали легкі поранення. П'ятий постраждалий перебуває у важкому стані.

Військовослужбовцям на місці події було надано медичну допомогу, після чого їх госпіталізували в госпіталь на базі в Баграмі.

Нагадаємо, 3 жовтня на сході Афганістану розбився військово-транспортний літакСША C-130J Геркулес. В результаті аварії загинули 11 людей, в тому числі шестеро американських військових і п'ятеро цивільних осіб, які були співробітниками місії НАТО в Афганістані.

Нагадаємо, в США спрогнозували швидкий мир в Афганістані. Влада країни і рух Талібан можуть незабаром укласти повноцінний мирний договір. Про це заявив командувач збройними силами в Афганістані генерал Джон Ніколсон.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер