images/stories/logosait_new.jpg

 

У США кількість жертв урагану Майкл досягла 33 осіб

У США кількість жертв урагану Майкл досягла 33 осіб
Наслідки урагану Майкл в США

Рятувальники закінчили перший етап пошукових робіт. Тепер вони повинні перейти до другого, де займуться містами, які найбільше постраждали від урагану.

Жертвами урагану Майкл, який налетів на південно-східне узбережжя США, стали 33 людини. Про це повідомляє USA Today.

Зазначається, що найбільше людей загинули в штаті Флорида - 23 людини. Ще 10 людей загинули в Північній Кароліні, Джорджії і Вірджинії.

Повідомляється, що ураган повністю зруйнував більш як 4 тисячі будинків, а 15 тисяч будинків пошкоджені. Рятувальники евакуювали понад 16 тисяч осіб.

Місцевий шериф Том Форд розповів, що рятувальники закінчили перший етап пошукових робіт. Тепер вони повинні перейти до другого, де займуться містами, які найбільше постраждали від урагану.

Раніше повідомлялося, що кількість жертв урагану Майкл в США зросла до 29 осіб. Зазначалося, що загинули 20 осіб у Флориді, п'ять - у Вірджинії, троє - в Північній Кароліні і одна в Джорджії.

Нагадаємо, 8 жовтня ураган Майкл досяг південного узбережжя США. В той момент йому було присвоєно четверту категорію з п'яти можливих за шкалою Саффіра-Сімпсона. Майкл приніс потужні вітри і проливні дощі, привівши до повеней і руйнувань.

Збиток, якого ураган Майкл завдав застрахованим домівках і промисловим підприємствам шести американських штатів, оцінили в $10 млрд.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер