images/stories/logosait_new.jpg

 

У Тернополі відбувся відкритий обласний турнір з швидких шахів та шашок серед жінок та чоловіків

У Тернополі відбувся відкритий обласний турнір з швидких шахів та шашок серед жінок та чоловіків

У приміщенні Тернопільського шахово-шашкового клубу "Авангард" відбувся відкритий обласний турнір з швидких шахів та шашок серед жінок та чоловіків, присвячений міжнародному Дню людей похилого віку в рамках проведення Всеукраїнських масових спортивних заходів "Спорт для всіх - радість життя".

Любителі шахів та шашок зібрались у неділю, щоб позмагатись між собою в інтелектуальних перегонах. Вони з нетерпінням щороку чекають на вищеназваний турнір та готуються до нього. В цьому році бажання змагатись виявила виключно сильна половина людства.

Учасники змагались за коловою системою. Кожен з них намагався отримати якнайбільше перемог над суперником, обдумувавши кожен хід та подальшу ігрову комбінацію. Після закінчення турніру учасники ще довго обговорювали шахові та шашкові комбінації, тобто, вдосконалювали свою майстерність та спілкувались між собою.

А результати турніру виявились такими:

У турнірі з шахів перше місце завоював Віктор Юзюк (м. Збараж), друге місце виборов Борис Скляр (с. Острів Тернопільського району), третє місце посів Сергій Філик (смт. Вишнівець).

Підсумки шашкових баталій наступні: перше місце завоював Тарас Турчин (м.Т еребовля), друге місце виборов Орест Палихата (с. Золотники Теребовлянського району), третє місце – у Ростислава Шумського (Тернопільський район).

Переможці та призери отримали грамоти та медалі від "Спорту для всіх", а всі учасники - зошити від Видавництва "Школярик" та призи з логотипом "Спорт для всіх".

Організували турнір: Тернопільський обласний центр фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" та Колективне підприємство Тернопільський шахово-шашковий клуб "Авангард".

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер