images/stories/logosait_new.jpg

 

У Японії вертоліт розлив у польоті 600 кг рідкого бетону

У Японії вертоліт розлив у польоті 600 кг рідкого бетону
Фото: NHK
Контейнер, у якому був бетон

У Японії транспортний вертоліт через технічну несправність вилив 600 кілограм рідкого бетону на лісовий район у префектурі Коті на південно-західному острові Сікоку.

Про це повідомив телеканал NHK у суботу, 20 жовтня.
Бетон призначався для будівництва опори лінії електропередачі і знаходився в контейнері, який на тросах був підвішений до вертольота компанії Nishi Nippon AirLine. До місця призначення він летів на висоті 1,4 км. Однак після приземлення з'ясувалося, що кришка ємності з якоїсь причини відкрилася, і бетон вилився на безлюдний район.
В результаті події ніхто не постраждав. Повідомлень про збитки також немає. Але місцева влада розцінює інцидент як вкрай серйозний. Його причину з'ясує спеціальна комісія.
Нагадаємо, що 19 жовтня військовий вертоліт MH-60 Seahawk звалився на палубу авіаносця Рональд Рейган. Інцидент стався у Філіппінському морі незабаром після зльоту вертольота. Кілька людей отримали легкі травми.
Раніше також повідомлялося, що рятувальники знайшли фрагменти тіл російських пілотів, які 18 жовтня розбилися на навчальному літаку Л-39 в Азовському морі.

Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер