images/stories/logosait_new.jpg

 

Коли в оселях тернополян стане тепло

22 жовтня у Тернополі розпочинають опалювальний сезон. До помешкань тернополян тепло подаватимуть поступово. Упродовж трьох діб обіцяють запустити теплопостачання в усіх мікрорайонах міста.

«В усі багатоповерхівки міста тепло прийде неодночасно», – каже директор комунального підприємства «Тернопільміськтеплокомуненерго» Андрій Чумак. Повністю систему обіцяють запустити упродовж 72-ох годин.

«Під час запуску системи можливі локальні проблеми, пов’язані із заповітренням труб, що може стати причиною затримки подачі тепла. У разі аварійних ситуацій просимо повідомляти комунальному підприємству, фахівці намагатимуться всі проблемні моменти вирішити».

Нагадаємо, в Тернополі вже опалюються лікувальні заклади і дитячі садки. Також теплопостачання відбувається на об’єктах, де встановлені індивідуальні теплові пункти. Адже там подача тепла регулюється автономно.

Розпочинається опалювальний період і в районах області. Як повідомили в управлінні житлово-комунального господарства та енергозбереження ОДА, до експлуатації підготовлено 1310 котелень і 45 центральних теплових пунктів.

Додамо,  минулого року у Тернополі та області сезон теплопостачання розпочали 23 жовтня.

Софія Романська


zz.te.ua

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер