images/stories/logosait_new.jpg

 

Бонд із дитям у кенгурушці: на підтримку Крейга почався флешмоб татусів

50-річного американського актора Деніела Крейга сфотографували під час прогулянки з крихітною донечкою, котру нещодавно подарувала йому дружина, Рейчел Вайс.

Зірка "Бондіани" ніс малу в ерго-рюкзачку, і це здалося кумедним та неправильним відомому британському журналістові Пірсу Моргану. Він висміяв актора в мережі, і, маюуть, потім триста разів про те пошкодував. Адже на підтримку Деніела в мережа розпочався справжній флешмоб татусів.

"Ох, 007… тільки не ти.#кенгурятник #НемаскуліннийБонд", – написав Морган.

Деніела Крейга підловили на прогулянці з донькою

Пізніше він пояснив свою точку зору, мовляв Джеймс Бонд ніколи не носив би дитину в "немаскулінному кенгурятнику".

"Мама дитини носить її 40 тижнів, іноді навіть більше. Ми як чоловіки маємо бути готовими носити їх пізніше, щоб показати нашу підтримку. У тому, щоб носити та підтримувати наших дітей таким чином, немає нічого неправильного", - пишуть у мережі татусі, викладаючи власні фото з дітьми в кенгурушках.

The child's mother carries the child for 40weeks, sometimes more before it enters this world. We as men should be able to carry them afterwards to show our support. There is nothing wrong with carrying and supporting our children this way

"Я не тільки дитину ношу в кенгурятнику, але і свого кота. Це "немаскулінно" для тебе?", - пишуть Пірсові.

"Так, ми бачимо проблему. Дякуємо, що нагадав нам", - підколюють телезірку, маючи на увазі його власну, аж ніяк не суперагентівську фізичну форму.

На підтримку Крейга висловився й його колега Кріс Еванс.

"Ти справді маєш бути дуже невпевненим у власній маскулінності, щоби тебе турбувало, як інший чоловік носить його дитину. Будь-який чоловік, який витрачає час на вираховування маскулінності, усередині дуже боїться", - зазначив він.

You really have to be so uncertain of your own masculinity to concern yourself with how another man carries his child. Any man who wastes time quantifying masculinity is terrified on the inside.

Як відомо, турбує Пірса Моргана не лише те, як носять дітей інші чоловіки. Нещодавно він присікався в мережі до моделі плюс-сайз Тесс Холлідей, обурений тим, що вона потрапила на обкладинку британського Cosmopolitan. А ще раніше йому не давали спокою оголені форми Емілі Ратаковскі.

Фото з Twitter

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер