images/stories/logosait_new.jpg

 

Шахрайка представилася співробітницею міськгазу і обікрала пенсіонерку

354До співробітників Тернопільського відділу поліції надійшло повідомлення від 80-річної тернополянки про те, що з її квартири пропали кошти – сім тисяч гривень. Поліцейські взялися з’ясовувати обставини зникнення грошей і дізналися, що напередодні до старенької заходила жінка, яка представлялася співробітницею міськгазу.

Зі слів пенсіонерки, до неї близько обідньої пори у двері хтось постукав. Старенька відчинила і побачила перед собою молоду жінку, котра, тримаючи в руках якийсь журнал і папку сказала, що має облікувати показник лічильника газу. Наївна пенсіонерка впустила до хати незнайомку. Після її візиту гроші зникли.

Поліцейські зі слів пенсіонерки склали фоторобот ймовірної підозрюваної. На вигляд це жінка років тридцяти, зростом приблизно 160 см, з карими очима, темним волоссям, найімовірніше ромської національності. Була одягнена у темну коротку куртку, джинси. Розмовляла російською без акценту.

Уважно придивіться до фото, якщо ви впізнали цю особу, повідомте  правоохоронців за номерами телефонів: (0352) 27-11-70, 0673513837.

Поліцейські застерігають жителів області не довіряти незнайомцям і не пускати їх до власних осель. Пройдисвіти можуть представлятися співробітниками різних соціальних, комунальних служб, пропонувати дешевий товар, або навіть вигідний обмін валюти. Будьте пильні та обережні.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер