images/stories/logosait_new.jpg

 

Допоможіть врятувати життя мамі двох діток, яка бореться з раком грудей

84a52dd6e5a2797b02cf5d3f32721c18978f3940У 34-річної Тетяни Куценко рак молочної залози 4-ї стадії з метастазами в легені і печінку. Жінці потрібен курс лікування дорогим препаратом.

Страшна хвороба вже вдруге не дає Тетяні жити повноцінним життям. Матір двох донечок з Волинської області просить всю Україну допомогти зібрати кошти на ліки.

- Я вже пройшла 5 хімій, – каже жінка. – Медики дають обнадійливі прогнози. Зараз є сучасний препарат “Ібранс”, але його держава не закуповує, бо він новий. Я вже звернулася із заявою до Уляни Супрун, але відповіді поки немає. Препарат я знайшла у групі “Афіна”, де спілкуються жінки з таким же діагнозом. Через фонд “Заради життя” є можливість придбати “Ібранс” зі 50% знижки , тобто за 43000 грн. Це лише на місяць. Одну пачку ми вже купили. Мінімум 16 місяців слід приймати ці ліки, бо вони дуже повільно діють. Але вони ефективні. Потрібно встигнути, щоб препарат подіяв. Загалом курс лікування – 30 місяців.

Тетяна педагог за освітою. Навчалася у Житомирському педуніверситеті.

- За спеціальністю працювала недовго, – зазначає жінка. – Потім працювала секретарем-перекладачем у одній іноземній фірмі у місті Полонному Хмельницької області. Згодом декрет, діагноз і збір коштів.

У 2013 році жінці поставили перший діагноз – рак грудей третьої стадії.

- Спершу декілька років мені ставили діагноз – “Мастопатія”, – розповідає Тетяна. – Гінеколог ніколи нічого не казала, що є підозра на страшну недугу. Вже потім, як побачила зовнішні ознаки, направила мене у Хмельницький онкодиспансер на УЗД . Тоді сказали капати хімію. Прогнозували 1-2 стадію, але як виявилось, це вже була третя. Пройшла 7 хімій, дві операції -видалення яєчників і грудей та 20 опромінень. Мені виписали гормональний препарат, який приймала 5 років.

Після того, як померли бабуся та батько Тетяни, у неї почалися метастази в легені та печінку.

- Хвороба повернулася, – продовжує Тетяна. – Родичі збирали гроші на лікування, але ці кошти йдуть і йдуть. Мушу просити допомоги, бо іншого виходу немає. У мене постійне безсоння через це, бо ж хочеться себе врятувати.

У соціальних мережах Тетяна Куценко та її рідні просять допомогти усіх небайдужих.

Картка Приватбанку для переказу коштів: Куценко Тетяна 5168 7573 3034 6836.

Джерело: 20 хвилин

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер