images/stories/logosait_new.jpg

 

Тернополяни можуть проголосувати за проекти Громадського бюджету в терміналах ПриватБанку та за посиланням у Приват24

З понеділка, 22 жовтня, у Тернополі стартувало голосування за проекти “Громадського бюджету- 2019”, яке триватиме до 5-го листопада включно.

Цього року містяни мають можливість віддати свій голос за цікаві ідеї не лише шляхом реєстрації через Bank ID на офіційній сторінці "Громадського бюджету" чи у ЦНАПі, але і в терміналах самообслуговування та за посиланням у Приват24.

Як розповідають у прес-службі ПриватБанку у Тернопільській області, на сьогодні тернополяни вже отримали близько 250 тис. повідомлень у Приват24 з запрошенням долучитись до голосування. Отримавши повідомлення, варто лише натиснути кнопку “голосувати”, та клієнта буде перенаправлено на відповідну сторінку сайту "Громадського бюджету",  де залишиться обрати проект, за який хотілось б віддати голос. Ще одним додатковим каналом голосування цьогоріч є термінали самообслуговування ПриватБанку, що розташовані як на кожному відділенні фінансової установи, так у популярних торгових та розважальних центрах нашого міста.

Варто відзначити надзвичайно просту та прозору процедуру голосування у терміналах самообслуговування. Достатньо пройти ідентифікацію у ТСО за допомогою будь-якої картки ПриватБанку або мобільного номера телефону, на основній сторінці меню скористатись кнопкою “Голосування за проекти міст” та зробити власний вибір проекту у переліку, що з'явиться на екрані терміналу.  Віддати свій голос за один великий та один малий проекти можуть громадяни України віком від 16 років, які зареєстровані та проживають у місті Тернополі.

Нагадаємо, Громадський бюджет дозволяє мешканцям Тернополя прийняти активну участь в тому, як будуть використані бюджетні кошти для поліпшення життя міста. За підсумками голосування ті проекти, які набрали найбільшу кількість голосів, будуть реалізовані у 2019 року. Загальна сума запланованого бюджету складає близько 11 млн гривень.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер