images/stories/logosait_new.jpg

 

Прокуратура припинила незаконне використання фермерським господарством землі сільськогосподарського призначення, а не саду

zemlyaПісля оприлюднення на сайті прокуратури області повідомлення про задоволення позову прокуратури щодо звільнення земельної ділянки Бучацького коледжу //tern.gp.gov.ua/ua/news.html?_m=publications&_c=view&_t=rec&id=239050, окремі ЗМІ із посиланням на джерело в соцмережах, поширили недостовірну інформацію стосовно землі садівничого господарства.
Ще раз повідомляємо, що у позові до господарства «ГАДЗ», задоволеному рішенням Господарського суду Тернопільської області йдеться про державні землі, передані вищому навчальному закладу, площею 520 га та вартістю 15 млн грн, на яких фермерське господарство вирощувало сільськогосподарські культури.
Договір укладений з порушенням закону, отож до суду пред’явлено позов про визнання угоди нечинною та звільнення земельної ділянки. Позовні вимоги задоволені судом. Позов прокуратури не має жодного стосунку до землі садівничого господарства «ГАДЗ», його діяльності та усього, що з ним пов’язане. Просимо врахувати ці дані при оприлюдненні інформації на вищевказану тему.

Прес-служба прокуратури Тернопільської області

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер