images/stories/logosait_new.jpg

 

Сервісні центри закликають водіїв здавати заглушки, а самим користуватися ременями безпеки

MVS_9558Сервісні центри МВС розпочали акцію зі збору автомобільних заглушок-обманок, аби привернути увагу водіїв до необхідності дотримання вимог безпеки на дорозі та користування ременями безпеки. Під час запуску кампанії презентували також арт-об’єкт – автокрісло з ременем безпеки, що створене з 1 079 заглушок. Тернопільщина також долучились до профілактичного заходу.

-Безпека на дорозі є одним з важливих моментів нашого життя і використання ременів безпеки- це одна з важливих вимог правил дорожнього руху, яка може вберегти від травмування або загибелі як водія, так і пасажирів,- зазначив провідний спеціаліст сектору персоналу та зв‘язків з громадськістю територіального сервісного центру Василь Барановський.

Мережа АЗК «ОККО» впродовж семи тижнів з 15 січня по 4 березня 2018 року проводила акцію «Здай заглушку – обери життя», яка мала на меті нагадати про необхідність постійного використання ременів безпеки. Відтепер до збору заглушок долучилися сервісні центри МВС.

На Тернопіллі акція розпочалася з територіального сервісного центру МВС, що знаходиться у селі Підгородне по вулиці Стрийській, 5 Тернопільського району. Громадяни матимуть можливість долучитися до акції ще у двох сервісних центрах МВС Тернопільської області: в місті Кременці, що по вулиці Шевченка, 67 та в селі Угринь Чортківського район за адресою вулиця Об’їзна, 1.

Пристебнути ремінь безпеки під час руху – загальноприйнята норма для всіх європейських країн, а в Україні  лише 15 відсотків водіїв користуються ременями безпеки. Такі результати дослідження, проведеного навесні 2017 року громадськими організаціями в рамках кампанії “За безпечні дороги”.

Ігнорування ременів безпеки та недостатнє покарання за порушення цієї вимоги правил дорожнього руху нерідко вартує людям здоров’я чи навіть життя.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер