images/stories/logosait_new.jpg

 

Шарліз Терон заявила, що її 6-річний син - донька

Американська актриса Шарліз Терон, яка виховує двох прийомних дітей, приголомшила заявою, що її 6-річний син Джексон, який останні роки часто з'являвся на людях вбраний у сукні та спіднички - дівчинка.

Говорячи про своїх малих у інтерв'ю Elle, зірка сказала про них "мої доньки".

Шарліз Терон несподівано заявила, що має двох доньок

"Я дивлюся на моїх прекрасних доньок, і відчуваю тривогу, яку відчуває кожна мати. Я хочу, щоби вони були в безпеці, щоби могли жити на весь свій потенціал. Коли я відчуваю якусь загрозу для них, я трохи божеволію. Я вб'ю за них. Колись це стане доказом у суді!", - зізналася Шарліз.

Зіркова мама та Джексон

Як відомо, Джексона акторка всиновила в 2012-му році. У 2015-му вона вдочерила дівчинку на ім'я Огаст. Чому Джексон вдягається не відповідно до своєї статі, зірка ніколи не коментувала.

Шарліз із сином і донькою доньками?

Нагадаємо, воліє носити сукні й старший син акторів Меган Фокс та Брайана Остін Гріна, Ноа. Він надає перевагу вбранням принцес. А доньку Анджеліни Джолі та Бреда Пітта, Шайло зовні не відрізнити від хлопчика.

Відкритими трансгендерами є вже дорослі сини актриси Синтії Ніксон та співачки Шер. Обоє вони колись були дівчатами: Саманта стала Семюелем, а Честіті - Чезом.

Фото з Instagram

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер