images/stories/logosait_new.jpg

 

На «СЕ Борднетце-Україна» зафіксували спалах кору – захворіло 9 працівників

9a8c10a6-7442-4447-b36d-026a633c44c1 У селі Байківці Тернопільському районі зареєстрували 23 жовтня спалах кору з 9-ма хворими.

Перелік вогнищ спалаху: в організованому колективі – ТОВ СЕ Борднетце-Україна.

Домашні вогнища (м. Тернопіль, Збаразький район с. Зарубинці, с. Опрілівці, Тернопільський район с. Настасів, Теребовлянський район м. Теребовля, с. Кровінка, Зборівський район смт. Залізці). Попередній діагноз у хворих – кір.

Госпіталізовано 5 осіб, на амбулаторному лікуванні – 4. Форма перебігу – середньої важкості – у 9 осіб. Джерело інфекції – хворий 18 років, працівник даного підприємства, захворів 05.10.2018 року. За місцем проживання даного хворого реєструвалися випадки кору. Робота у вогнищах продовжується.

Також 23 жовтня у Тернополі зареєстрований спалах кору з 5-ма хворими. Перелік вогнищ спалаху: ЗОШ І-ІІІ ст. №24 домашні вогнища (м. Тернопіль, Тернопільський район с. Петриків, с. Довжанка). Попередній діагноз у хворих – кір. Хворі знаходяться на амбулаторному лікуванні. Форма перебігу – середньої важкості. Джерело інфекції – не встановлено. Причини та обставини, що сприяли виникненню спалаху – контакт за місцем навчання. Робота у вогнищах продовжується.

А 25 жовтня у Кременці зареєстрований спалах кору з 4-ма хворими. Перелік вогнищ спалаху: в організованому колективі – Кременецька обласна гуманітарно-педагогічна академія; домашні вогнища (Тернопільський район с. В. Березовиця, с. Товстолуг, Кременецький район с. Білокриниця). Госпіталізували – дві особи, на амбулаторному лікуванні – двоє. Форма перебігу – середньої важкості – у чотирьох людей. Джерело інфекції – не встановлено. Робота у вогнищах продовжується.
Джерело: 20 хвилин

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер