images/stories/logosait_new.jpg

 

На Тернопільщині податкова міліція виявила незаконний збут дизпалива

Державною фіскальною службою України здійснюються заходи щодо виявлення та припинення фактів підпільного виробництва паливно-мастильних матеріалів, а також реалізації неякісного та контрафактного пального.

У ході проведення операції «Акциз-2018» співробітники податкової міліції та управління податкового аудиту ГУ ДФС у Тернопільській області в одному із сіл області встановили факт незаконного збуту дизпалива.

Реалізація пального здійснювалась за готівкові кошти без застосування реєстратора розрахункових операцій та без будь-яких документів, що засвідчують походження пального, виробника та якість.

Дозвільні документи на виконання робіт підвищеної небезпеки та на використання устаткування для зберігання та реалізації пального відсутні.

При проведенні заходів вилучено майже 6 тис. літрів дизельного палива орієнтовною вартістю 200 тис. грн, а також обладнання автозаправного комплексу та ємкості для зберігання дизпалива.

Проводиться збір матеріалів для притягнення порушника до адміністративної відповідальності.

Всього з початку року співробітниками податкової міліції області з незаконного обігу вилучено більше 110 тонн паливно-мастильних матеріалів орієнтовною вартістю понад 3,7 млн гривень.

Сектор комунікацій

ГУ ДФС у Тернопільській області


Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер