images/stories/logosait_new.jpg

 

Офіцери податкової міліції Тернопільщини отримали відзнаки Президента України

У Головному управлінні ДФС у Тернопільській області відбулось вручення державних нагород працівникам податкової міліції, які брали участь у бойових діях на Сході країни.

З початку збройної агресії Росії проти України 43 працівники підрозділів податкової міліції ГУ ДФС у Тернопільській області пройшли службу у складі спецпідрозділу податкової міліції на Сході нашої держави.

За сумлінне виконання обов’язків у зоні проведення Антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей та під час участі в операції Об’єднаних сил податкові міліціонери Тернопільщини нагороджувались відзнаками військового командування, Тернопільської обласної державної адміністрації, Донецької та Луганської військово-цивільних адміністрацій, громадських організацій.

Ряд працівників отримали державні нагороди – відзнаки Президента України «За участь у Антитерористичній операції».

З нагоди Дня захисника України відзнаками Президента України нагороджені ще 9 працівників підрозділів податкової міліції ГУ ДФС у Тернопільській області.

Крім цього, трьом працівникам начальник ГУ ДФС у Тернопільській області Ігор Комендат оголосив подяки.

Під час урочистої наради перший заступник начальника ГУ ДФС у Тернопільській області Віталій Дума, який відповідає за роботу податкової міліції, подякував офіцерам за гідне виконання службових обов’язків як у захисті економічних інтересів держави, так і на Сході країни у складі Об’єднаних Сил, де несуть службу на контрольних пунктах в’їзду/виїзду та вздовж лінії зіткнення з окупованими територіями, контролюючи переміщення вантажів і товарів.

Сектор комунікацій

ГУ ДФС у Тернопільській області


Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер