images/stories/logosait_new.jpg

 

Підгрушна: "Чотири роки можна готуватися, думати про наступні Олімпійських іграх"

Підгрушна: "Чотири роки можна готуватися, думати про наступні Олімпійських іграх"

Капітан жіночої збірної України Олена Підгрушна заявила, що з такою підготовкою, як в даному міжсезоння, вона готова поїхати на Олімпійські ігри-2022.

- Володимир Бринзак недавно сказав, що ще занадто рано думати про наступний олімпійському циклі і цей сезон дасть відповіді на багато питань. Ви готові йти на ще одну Олімпіаду?

Дійсно, дуже рано про це говорити. Дуже багато чого буде залежати від цього сезону - це не прості слова. Змінився тренерський штаб, збільшили склад команди. Як ці тренери спрацюються, який буде результат? Питань дуже багато.

У мене вік спортсмена вже такий, що якби цей рік був би з неправильною підготовкою, то третій сезон поспіль я б фізично не витримала. Посипалися б травми. А оскільки ми зробили правильну підготовку, я розумію, що при такому розкладі я можу витримати чотири роки спокійно. Коли все плавно, гладко, спокійно, ти із задоволенням йдеш на тренування і так же із задоволенням повертаєшся додому.

У такій атмосфері, яка в цьому році склалася, я можу впевнено сказати: так, чотири роки можна готуватися, думати про наступні Олімпійських іграх.

Джерело: xsport

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер