images/stories/logosait_new.jpg

 

Пелтроу показала перше весільне ФОТО

Американська актриса Гвінет Пелтроу зізналася, що в свої 46 вона страждає від пременопаузи. А ще зірка, котра нещодавно вийшла заміж за продюсера Бреда Фолчака, нарешті показала фото з весілля.

Вона запостила його в Instagram.

Колишня дружина Кріса Мартіна знову вийшла заміж у білому

А про свої нинішні симптоми і про те, як нині піклується про своє здоров'я, Гвінет заговорила, рекламуючи дієтичну добавку для жінок, пише USA Today.

"Гадаю, коли в тебе починається пременопауза, ти помічаєш у собі багато змін. Я можу відчувати гормональні сплески: пітливість, зміни настрою. Ти просто зненацька стаєш люта", - поділилася актриса.

У Гвінет пременопауза

На думку Пелтроу, в менопаузи, яка є цілком природною річчю для кожної жінки, незаслужено погана репутація, і їй потрібен "ребрендинг".

"Я змінила свій підхід до фітнесу, наприклад, привнесла більше вправ із вагою, щоби підвищити щільність кісток, і продовжую харчуватися якомога здоровіше - цільні продукти, багато зелених овочів, чисті джерела протеїну - особливо на обід", - зазначила Гвінет, додавши, що все ж таки треба час від часу "спускати себе з повідця".

"У тридцять я взагалі не переймалася  своїми гормонами. А тепер кожні шість місяців я здаю гормональну панель, щоби переконатися, що все в нормі", - розказала вона.

Нагадаємо, в Пелтроу є ще один секрет доброго самопочуття: вона щовечора п'є алкоголь.

Фото з Instagram Пелтроу

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер